Vragen die regelmatig gesteld worden

Hier vind je antwoorden op vragen die eerder zijn gesteld door klanten. Ik heb ze per product ingedeelt zodat je heel gericht een antwoord kunt vinden op je vraag. Staat je vraag er niet bij neem dan gerust contact met mij op!

1. Kan ik een geboortekaartje qua ontwerp of kleur aanpassen?

Ja zeker. Als je een proefkaartje aanvraagt kan je bij de opmerkingen aangeven wat je aangepast zou willen hebben. Ik ga hier dan mee aan de slag om te kijken of ik je wensen binnen mijn ontwerp kan verwerken. De kleuren kan ik ook voor je aanpassen enkel houdt ik wel vast aan mijn kleuren pallet zodat die unieke Roodborstje look blijft.

2. Is het mogelijk de enveloppen vooraf te ontvangen?

Ja dit is mogelijk. Ik reken hiervoor wel €10,- extra. Dit heeft te maken met de verzendkosten en het los verpakken.

3. Hoeveel proefkaartjes kan ik aanvragen?

Je kan 3 proefkaartjes bestellen zodat je bij twijfel de juiste keuze kunt maken. We sturen altijd de eerste versie op per post zodat je de kleur en kwaliteit goed kunt beoordelen. Als je dan nog wijzigen hebt sturen we je een PDF ter controle.

4. Kan ik een geboortekaartje op maat laten maken?

Ik maak kosteloos heel graag een ontwerp voor je. Uiteraard wel op basis van mijn stijl maar alle ideeën zijn welkom. Je kunt mij gewoon een mailtje sturen met je idee en dan maak ik een design voor je. 

5. Hoe verloopt het bestel proces?

Je begint met het aanvragen van een proefkaartje, meestal gebeurt dit voordat het kindje is geboren. Ik stuur je dan het aangevraagde proefkaartje per post. Je kunt hierna natuurlijk nog wijzigingen doorgeven per mail of eventueel nog een ander kaartje aanvragen. Zodra het kindje is geboren kan je via je account of gewoon per mail mij de laatste gegevens door geven en de hoeveelheid kaartjes en envelop keuze doorgeven. De geboortekaartjes kun je betalen via je account of ik stuur je een factuur op per mail. De geboortekaartjes worden dezelfde dag nog gedrukt als je voor 12:00 uur besteld. Ik verstuur de kaartjes en enveloppen aangetekend per post NL in een stevig doosje.

6. Wat zijn de betaal mogelijkheden?

Je kan op verschillende manieren bij mij betalen. Voor de Nederlandse klanten is er iDeal, creditcard of op rekening betaling mogelijk en voor de Belgische klanten kan er ook gebruik gemaakt worden van MisterCash. Als je voor betaling op rekening kiest wordt de opdracht gewoon verwerkt en wordt de factuur later per mail naar je gestuurd.

7. Hoe geef ik de gegevens door als het kindje is geboren?

Je kan via je account of per mail mij de gegevens of eventuele laatste wijzigingen doorsturen. Je ontvangt dan eerst nog een PDF ter controle alvorens de geboortekaartjes worden gedrukt.

8. Kortingscode activeren?

Soms heb ik een bijzondere actie lopen en dan koppel ik daar een actiecode aan. Deze code kun je in het winkelmandje invullen en dan wordt het bedrag of percentage direct verwerkt in de totaalprijs.

9. Hoe snel heb ik de geboortekaartjes in huis?

Als je voor 12:00 uur besteld worden de geboortekaartjes nog dezelfde dag naar je verstuurd. Het pakketje wordt aangetekent via postNL verstuurd. 

1. Hoe kan ik het behang het beste plakken?

Het behang is een zeer stevige vliesbehang. Zelf heb ik het behang op mijn kinderkamers geplakt met Bizon behanglijm extra stevig. Eerst een baan behang ingesmeerd en daarna dubbelgevouwen om beetje in te drogen. Hierna een gedeelte van de wand ingesmeerd en daarna het behang opgeplakt. Je kunt het behang zo eenvoudig schuiven of overnieuw positioneren om zo een prachtig aansluitend geheel te vormen. 

2. Is het behang ook in een andere maat verkrijgbaar?

Het behang wordt standaard in stroken van 50 x 300 cm geproduceerd. Op aanvraag kunnen we het behang ook groter of kleiner maken. De prijzen op de website zijn dan enkel niet meer van toepassing. Er zal een offerte voor je worden gemaakt naar aanleiding van je vraag / maatvoering.

3. Hoe wordt het behang geleverd?

Het behang wordt in een koker naar je opgestuurd per post, voor onze Belgische klanten geld dat het behang aangetekend wordt verstuurd zodat er een snelle levertijd haalbaar is. Er worden geen behang materialen meegeleverd.

4. Wat is de levertijd?

het behang wordt standaard tussen de 3 en 5 werkdagen verstuurd. Heb je het behang heel snel nodig neem dan even contact op zodat we kunnen kijken of het behang eerder geleverd kan worden.

1. Kan ik ook een ander formaat poster bestellen

ja je kan een ander formaat poster aanvragen. Stuur mij een mailtje welke poster je graag zou willen ontvangen en ik laat je weten wat het gaat kosten.

2. Hoe is de kleur t.o.v. de geboortekaartjes

De kleur van de posters zijn een tikje anders dan de geboortekaartjes. Dit komt doordat beide op een compleet andere wijze worden geproduceerd. De posters worden op een 6 kleuren Latex printer geprint wat de kleuren voor een periode van 5 jaar garandeerd.