Gratis proefdruk!

Wil je een kaartje even voelen, zien en "besnuffelen", bestel dan een proefdruk. Of drie. Dat mag ook. Je ervaart de kwaliteit van het papier en ziet de warme kleuren. Je vult zelf de tekst in, wij zorgen voor de opmaak.

Eigen inbreng...

Dat kan! Soms vind je een kaartje helemaal geweldig maar wil je net een ander kleurtje, een ander formaat of heb je een leuk idee als toevoeging. Vul in het opmerkingenveld je wensen in en wij kijken wat er mogelijk is.

Gratis bezorgd in NL en BE

Bestel je geboortekaartjes voor 12:00 dan heb je de kaartjes de volgende dag in huis. Roodborstje bezorgt iedere bestelling gratis bij je thuis in zowel Nederland als België. De kaartjes worden aangetekend verstuurd.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Geboortekaartjes met uiltjes of vosjes

Geboortekaartjes met dieren erop doen het altijd goed. Waar het voorheen vooral beren waren, komen we de uiltjes ook steeds vaker tegen in kaartenland. Maar ook vosjes worden steeds populairder. Niet voor niets dat de geboortekaartjes met uiltjes en vosjes erg populair zijn. De geboortekaartjes met uiltjes en vosjes van Roodborstje zijn binnen het grote aanbod toch onderscheidend door de eigen stijl van illustratrice Ellen. Er zijn geboortekaartjes met uiltjes en met vosjes in de collectie voor zowel jongens als meisjes en tweelingen.

Alle geboortekaartjes van Roodborstje worden gemaakt op stevig, FSC gecertificeerd papier. Dit zorgt voor het duurzame en natuurlijk karakter van de kaartjes. 

Gratis proefdruk van je uiltje of vosje!

Wil je de geboortekaartjes met vosjes of uiltjes even ‘in het echt’ voelen, zien en ‘besnuffelen’? Bestel dan een gratis proefdruk. Je vult zelf eenvoudig je tekst in (waar je ook een heel eigen invulling aan kunt geven), dan zorgen wij voor de opmaak en de rest. Kun je niet kiezen? Je kunt maximaal drie proefdrukken gratis bestellen. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op.

Heb je je favoriete geboortekaartje gevonden, maar heb je toch specifieke wensen bijvoorbeeld qua kleur- of tekstgebruik? Laat het ons weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!