Gratis proefdruk!

Wil je een kaartje even voelen, zien en "besnuffelen", bestel dan een proefdruk. Of drie. Dat mag ook. Je ervaart de kwaliteit van het papier en ziet de warme kleuren. Je vult zelf de tekst in, wij zorgen voor de opmaak.

Eigen inbreng...

Dat kan! Soms vind je een kaartje helemaal geweldig maar wil je net een ander kleurtje, een ander formaat of heb je een leuk idee als toevoeging. Vul in het opmerkingenveld je wensen in en wij kijken wat er mogelijk is.

Gratis bezorgd in NL en BE

Bestel je geboortekaartjes voor 12:00 dan heb je de kaartjes de volgende dag in huis. Roodborstje bezorgt iedere bestelling gratis bij je thuis in zowel Nederland als België. De kaartjes worden aangetekend verstuurd.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Retro en vintage geboortekaartjes 

Ben je op zoek naar een nostalgisch geboortekaartje van nu, met het kleurgebruik van vroeger? De zogenoemde retro en vintage geboortekaartjes? Dan zit je bij Roodborstje helemaal goed. De beste manier om de stijl van de bijzondere en unieke geboortekaartjes van illustratrice Ellen te omschrijven, zijn de termen ‘retro’ en ‘vintage’. Al met al geboortekaartjes met een eigen stijl door de handgemaakte tekeningen en het typerende kleurgebruik. En dat mag best ‘retro’ genoemd worden.

Hippe geboortekaartjes met een knipoog naar vroeger dat zijn de retro geboortekaartjes van Roodborstje. Heb je je favoriet gevonden in onze uitgebreide collectie retro en vintage geboortekaartjes? Klik dan op het betreffende kaartje en loop de stappen door. Wil je liever eerst een proefdruk ontvangen? Ook dat is geen enkel probleem. 

Persoonlijk contact
Wat ook wel een beetje retro is, is dat je Ellen gewoon kunt bellen. Contact mag natuurlijk ook via de website, maar wanneer je een vraag hebt of iets wilt doorgeven kun je ook gewoon bellen op 0183 89 39 38!
 
Naast retro en vintage geboortekaartjes kun je bij ons ook terecht voor prachtig kinderkamer behang. Vind je het leuk om de stijl van je geboortekaartje door te voeren in de babykamer? Bekijk dan het door Ellen geïllustreerde behang of de unieke prints.