Gratis proefdruk!

Wil je een kaartje even voelen, zien en "besnuffelen", bestel dan een proefdruk. Of drie. Dat mag ook. Je ervaart de kwaliteit van het papier en ziet de warme kleuren. Je vult zelf de tekst in, wij zorgen voor de opmaak.

Eigen inbreng...

Dat kan! Soms vind je een kaartje helemaal geweldig maar wil je net een ander kleurtje, een ander formaat of heb je een leuk idee als toevoeging. Vul in het opmerkingenveld je wensen in en wij kijken wat er mogelijk is.

Gratis bezorgd in NL en BE

Bestel je geboortekaartjes voor 12:00 dan heb je de kaartjes de volgende dag in huis. Roodborstje bezorgt iedere bestelling gratis bij je thuis in zowel Nederland als België. De kaartjes worden aangetekend verstuurd.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Geboortekaartjes voor een tweeling

De geboorte van een tweeling is en blijft erg bijzonder. Deze bijzondere gebeurtenis verdient dan ook een bijzonder geboortekaartje! Geboortekaartjes waarmee je de geboorte van de tweeling op een originele manier kunt aankondigen, of het nou jongens, meisjes of een combinatie van beide geslachten zijn.  
 

In verwachting van een tweeling? Bestel hier je geboortekaartje!

De geboortekaartjes voor de tweeling worden bij Roodborstje getekend door illustratrice Ellen. “Ik werk graag met warme kleuren die de kaarten een warme uitstraling geven”, aldus Ellen. Ellen tekende een diverse collectie met geboortekaartjes voor de tweeling. Al deze geboortekaartjes worden gedrukt op stevig, FSC gecertificeerd papier. Kwaliteitspapier met een natuurlijke uitstraling. 
Heb je een vraag aan Ellen of een persoonlijke wens met betrekking tot het geboortekaartje voor de tweeling? Neem dan vrijblijvend contact met haar op. Wil je jouw favoriete geboortekaartje eerst even voelen en zien? Geen probleem, bestel dan een gratis proefdruk en overtuig jezelf!

Bijpassend behang voor de babykamer 
De prachtige prints en illustraties van Roodborstje verdienen het om vereeuwigd te worden. Wat dacht je ervan om de stijl van het geboortekaartje van de tweeling ook door te trekken in de babykamer? Bekijk dan onze collectie prints en het kinderbehang