Gratis proefdruk!

Wil je een kaartje even voelen, zien en "besnuffelen", bestel dan een proefdruk. Of drie. Dat mag ook. Je ervaart de kwaliteit van het papier en ziet de warme kleuren. Je vult zelf de tekst in, wij zorgen voor de opmaak.

Eigen inbreng...

Dat kan! Soms vind je een kaartje helemaal geweldig maar wil je net een ander kleurtje, een ander formaat of heb je een leuk idee als toevoeging. Vul in het opmerkingenveld je wensen in en wij kijken wat er mogelijk is.

Gratis bezorgd in NL en BE

Bestel je geboortekaartjes voor 12:00 dan heb je de kaartjes de volgende dag in huis. Roodborstje bezorgt iedere bestelling gratis bij je thuis in zowel Nederland als België. De kaartjes worden aangetekend verstuurd.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Geboortekaartjes voor jullie jongen

 
Zwanger zijn is één van de meest bijzondere periodes in je leven, waarvan je optimaal moet kunnen genieten. Toch komt er bij een zwangerschap wel het een en ander aan voorbereiding om de hoek kijken, waaronder de geboortekaartjes. Ben je in verwachting en weet je dat het een jongen gaat worden? Dan kan de zoektocht naar een stoer geboortekaartje beginnen.
 

In verwachting van een jongen? Stoere geboortekaartjes!

Bij Roodborstje ben je aan het juist adres voor hippe en stoere geboortekaartjes voor een jongen. Ellen tekent geboortekaartjes met patroontjes en diertjes of met een vintage uitstraling. In onze prachtige collectie stoere geboortekaartjes, vind je altijd het kaartje wat passend is voor jullie jongen.  
De geboortekaartjes van Roodborstje worden gedrukt op een FSC gecertificeerd Original Gmund Textile papier. Hierdoor ben je verzekerd van stevig papier met een natuurlijke uitstraling voor een belangrijke boodschap: de geboorte van jullie jongen! 


De babykamer in dezelfde stijl

Hoe leuk is het om de stijl van jullie stoere geboortekaartje ook door te trekken in de stijl van de babykamer? Dat is bij ons geen probleem, bekijk onze bijpassende prints en het behang.
Heb je een keuze kunnen maken uit onze uitgebreide collectie geboortekaartjes voor de jongen? Klik dan op het desbetreffende kaartje en doorloop de stappen. Wil je onze geboortekaartjes eerst zelf ervaren? Bestel dan een gratis proefdruk en overtuig jezelf.