Gratis proefdruk!

Wil je een kaartje even voelen, zien en "besnuffelen", bestel dan een proefdruk. Of drie. Dat mag ook. Je ervaart de kwaliteit van het papier en ziet de warme kleuren. Je vult zelf de tekst in, wij zorgen voor de opmaak.

Eigen inbreng...

Dat kan! Soms vind je een kaartje helemaal geweldig maar wil je net een ander kleurtje, een ander formaat of heb je een leuk idee als toevoeging. Vul in het opmerkingenveld je wensen in en wij kijken wat er mogelijk is.

Gratis bezorgd in NL en BE

Bestel je geboortekaartjes voor 12:00 dan heb je de kaartjes de volgende dag in huis. Roodborstje bezorgt iedere bestelling gratis bij je thuis in zowel Nederland als Belgiƫ. De kaartjes worden aangetekend verstuurd.
Er zijn geen producten in deze categorie.

Volledige collectie geboortekaartjes

Ellen tekent geboortekaartjes in diverse stijlen voor jongens, meisjes en tweelingen. Hierboven zie je de volledige collectie geboortekaartjes van Roodborstje. Je kunt kiezen uit verschillende dierenfiguurtjes en patroontjes. Houd je vooral van uiltjes, vosjes, of vintage, dan vind je die ook in onze collectie.
 
Geboortekaartje gevonden?
Bestel dan vooral gratis een proefdruk. Of drie. Dat mag ook. Door het mooie, zware papier te voelen en de kleuren in het echt te zien kun je het beste beoordelen op welk geboortekaartje je de geboorte van je kindje wereldkundig wilt maken. De geboortekaartjes van Roodborstje hebben heel eigen uitstraling. 
 
Hippe geboortekaartjes
Wil je wat hulp bij het kiezen van een geboortekaartje voor je baby, kijk dan eens bij de hippe top 8 geboortekaartjes, onze meest bestelde kaartjes.
 
Heb je een keuze gemaakt uit de collectie, klik dan op het betreffende kaartje en loop de stappen door. Je kunt aangeven of je eerst een proefdruk wilt ontvangen.